Välkommen till Filip Jers hemsida

svensk flagga English flag

 


Detta är munspelaren Filip Jers officiella hemsida. Här kan du hitta information om Filip Jers, hans konsertdatum, CD-skivor, pressmaterial och hur man kan kontakta Filip Jers för en konsert, studiojobb, undervisning och hur man köper CD-skivor.


Klicka på "Kalender" för att se aktuella konsertdatum

filipweb


Filip Jers är en internationellt respekterad munspelare med ett brett musikaliskt spektrum. Jers har vid 29 års ålder turnerat i närmare 30-tal länder över Europa, Asien, Amerika och Afrika.

Munspel är hans huvudinstrument och på det instrument tog han 2011 en masterexamen från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Filip Jers har vunnit två guld vid det officiella munspels-VM, World Harmonica Championships 2005, Trossingen Tyskland.

Filip Jers jobbar regelbundet med Filip Jers Quartet och han är ofta anlitad som som gästmusiker med andra artister och musikprojekt. Han har medverkat på över 30 skivproduktioner som studiomusiker med munspel.

Filip har på kort tid blivit en av Europas ledande munspelare och hans rykte ökar mer och mer över hela världen. Förutom spela konserter undervisar han i munspel bl.a vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.

Filip Jers driver även Fojablue Records, ett skivbolag som har släppt CD:n Spiro (FRCD01) och Filip Jers Quartet (FRCD02).

Filip Jers är "International Harmonica Artist" sponsrad av Suzuki Harmonicas, ett japanskt munspelsföretag i absoluta världsklass.

Förutom musik tycker Filip om kaffe, yoga och att jogga i naturen.

Ni kan även hitta Filip Jers här:

 

facebook logo youtube logoreverbnation logo       myspace logo